nieuwe secretaris voor Mukwano

Geschreven door Paulien Sikking op .

In de nieuwsbrief van december lieten wij weten dat Stichting Mukwano Oeganda structureel wel wat versterking kon gebruiken in het bestuur. Inmiddels hebben wij in Hilde Koskamp een nieuwe secretaris gevonden. We vertrouwen op een goede samenwerking en wensen Hilde heel veel succes en vooral ook plezier in het werk voor Oeganda! Hieronder stelt Hilde zichzelf aan u voor:
 
Hilde_portret2
 
Hallo allemaal,
Ik ben Hilde Koskamp en een aantal weken geleden werd ik door Emma benaderd met de vraag of ik het bestuur van Mukwano wilde versterken. Ik heb daar even over nagedacht, maar eigenlijk wist ik het antwoord meteen al: Natuurlijk wil ik dat! Afrika heeft mij altijd getrokken. Ik loop al langer met de gedachte rond om er een keer heen te gaan om vrijwilligerswerk te doen. Dit is een geweldige kans om mij te verdiepen in  de cultuur, de mensen, wat ze nodig hebben en wat ik voor hun kan betekenen.
 
Ik doe op dit moment de PABO en ik vind het erg mooi om te zien hoe de school in Oeganda gebouwd wordt. Ik  wil er graag voor zorgen dat ook deze kinderen goed onderwijs krijgen. Ik heb er dan ook erg veel zin in, en ik hoop dat ik veel voor deze stichting en de mensen in Oeganda kan betekenen.
Als je meer wilt weten, of een vraag hebt, kan je mij altijd mailen: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.