Decemberverloting

Geschreven door Paulien Sikking op .

Maak kans op een handgemaakte quilt uit Oeganda!

In december kunt u wel wat extra warmte gebruiken. Stichting Mukwano Oeganda verloot daarom in deze maand een handgemaakte quilt. De quilt is gemaakt door de vrouwen uit de omgeving van het project waar de stichting haar werk doet. Met het handwerk verdienen zij een eerlijk loon om in hun levensonderhoud te kunnen voorzien. Door de quilt te verloten hoopt de Stichting op een extra opbrengst die ten goede komt aan het project.

Hoe maakt u kans?
U koopt al een lot voor één euro en voor vijf euro dingt u zes keer mee naar de prijs. Loten zijn te koop bij de bestuursleden van Stichting Mukwano Oeganda of op de Adventsmarkt in Aalten op 13 december (vóór 15.00 uur). U kunt ook via e-mail loten bestellen, stuur dan uw naam, telefoonnummer en het aantal loten dat u wilt kopen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Op de adventsmarkt kunt u de quilt ook bekijken in onze kraam. 

Verloting
De verloting vindt plaats op de Adventsmarkt in Aalten op zaterdag 13 december om 15.00 uur. Wanneer niet aanwezig wordt de prijswinnaar telefonisch op de hoogte gebracht.

Regelement
Lees hier de regels die op de verloting van toepassing zijn. 

 

afmetingen: 1.65x1.10 m.

img 1449